HOLD VINTERFERIE I KØBENHAVN i 2022
Del med dine vennerFacebookX
Vinterferie i København

HOLD VINTERFERIE I KØBENHAVN i 2022

Opsummering

Vinterferien i enten uge 7 eller 8 er børnenes ferie – en ferie til fornøjelser, udflugter, oplevelser og sjov, men hvad skal du dog finde på at underholde de små med? Vi har fundet et par ting til din vinterferie. BESØG DYRENE I ZOOLOGISK HAVE I Zoologisk Have i København kan du og børnene opleve […]

Vinterferien i enten uge 7 eller 8 er børnenes ferie – en ferie til fornøjelser, udflugter, oplevelser og sjov, men hvad skal du dog finde på at underholde de små med?

Vi har fundet et par ting til din vinterferie.

BESØG DYRENE I ZOOLOGISK HAVE

Københavns Zoologiskehave

I Zoologisk Have i København kan du og børnene opleve polarstemning i Den Arktiske Ring, og i Zoolab kan børnene støbe deres egne ulvespor, undersøge pels og klippe, tegne og meget mere.

TAG FORBI STATENS MUSEUM FOR KUNST

Statens museum for kunst

I uge 7 vil der være mange oplevelser for børnene på museet – de kan bygge deres eget hus af papkasser, besøg ”Børnenes Værksted” og lave ting i ler, gips og pap, eller de kan få børneomvisninger på museet og meget andet.

Her er der rig mulighed for at bruge lang tid på spændende ting.

KOM TÆT PÅ HAVODDERE

Den Blå Planet

Er I vilde med dyr og vand, så besøg Den Blå Planet i jeres vinterferie. Her har de forberedt et væld af aktiviteter til alle de besøgende, og I kan blandt andet opleve havodderne blive fodret. Se børneteater om dyrelivet i havet og blive klogere på fisk og planteliv.

TAG PÅ TEGNESKOLE

Thorvaldsens Museum in Copenhagen, Denmark

Brug en dag af jeres vinterferie på at blive vist rundt på Thorvaldsens Museum, hvor I kan høre om de myter og historier, som stedet rummer. Og I kan tage på tegneskole for familier, hvor I kan udforske tegneteknikker, og her kan alle størrelser være med.

Del med dine vennerFacebookX
Deltag i debatten