Rejser til Florida
Florida, Orlando

Rejser til Florida

Rejs rundt i Florida

Solskinsstaten i USA har stor tiltrækning på de amerikanske pensionister, men også som turist har området masser af tiltrækningskraft, og du er sikret ærkeamerikanske oplevelser kombineret med solskin.

Her er nærmest altid varmt, og der er mange strande, hvor du kan nyde en dag med solbadning og ture i vandet. Hvis du bliver træt af det, kan du opleve en del kultur eller tage en gåtur, hvor du kigger på tøj eller amerikanere.

Vidste du, at en alternativ måde at opleve Florida på er via kysten? Der findes mange slags krydstogter til USA, og mere end et cruise lægger vejen forbi Florida. HER har vi samlet en cruise guide, så du kan finde det krydstogt, der passer til dig.

DET BEDSTE TIDSPUNKT FOR DIN REJSE

Du kan rejse til Florida præcis, når du har lyst, for her er sol året rundt, og gennemsnitstemperaturen ligger på omkring 23 grader.

Mange amerikanere besøger Florida mellem december og marts, så vil du gerne undgå for meget virak, kan du tage hertil i juni, juli og august. Her er det også muligt at finde billigere hoteller.

OPLEVELSER I FLORIDA

Der er selvfølgelig vandet, solen og stranden i Florida, og det i sig selv gør det skønt at opholde sig her. Men du kan også opleve andre ting, og Florida er et godt sted at rejse til, hvis du har børn.

Her får du brede sandstrande, forlystelsesparker, underholdning og naturoplevelser.

BYERNE I FLORIDA

Du er næsten nødt til at slå et smut forbi Miami, hvis du er i Florida. Stedet som er kendt for sit solskin, kolde drinks, gode fester og et væld af forskellige nationaliteter, der har slået sig ned i solen.

Skyline of Miami, Florida, USA at Brickell Key and Miami River.

Vil du hellere opleve en by, der er mere rolig og dekadent, så kan du tage til Fort Lauderdale, der er en badeby, som tiltrækker mange turister – især de velhavende.

TEMAPARKER I FLORIDA

Orlando er stedet med de store temaparker og sikkert også en af grundene til, at du er rejst til Florida. Her ligger den ene park efter den anden som perler på en snor, og hvert år besøger mange millioner de forskellige parker.

Her er Walt Disney, Magic Kingdom, Universal Studios, SeaWorld og Kennedy Space Center (lidt væk fra Orlando), og det er ikke de eneste, her er mange flere parker. Samtidig vrimler der med huse og lejligheder, du kan leje, imens du og ungerne tumler rundt i den ene forlystelsespark efter den anden.

OPLEV KULTUREN I FLORIDA

Nu er Florida ikke kendt for din kultur, men der er teatre og museer i stort set alle store byer i Florida. Du kan se Museum of Art i Laurdale, Lowe Art Museum i Miami, Norton Museum of Art i Palm Beach eller et Salvador Dali Muesum i Tampa.

NATUR I FLORIDA

I Florida er der meget spændende natur, du ikke må snyde dig selv for.

Tag til Everglades National Park, som også er kendt som paradiset for alligatorer. Her er et besøgscenter, hvor du kan få god information om områderne og den 60 kilometer lange tur. Undervejs vil du kunne se alligatorer, skildpadder, oddere, søkøer, vaskebjørne og eventuelt en panter i de store sumarealer, nåleskove og mangroveskov – men du skal ikke være bange, når du bliver på stierne, er du i sikkerhed.

Du kan også tage til Key West, som oser af afslappet stemning, god atmosfære og caribisk natur. Her er skønt, og det syntes Ernst Hemingway også der var, for han boede her i en periode, og det hus, han boede i, kan du i dag besøge.

GOLFREJSER TIL FLORIDA

Der er utroligt mange golfbaner i Florida, som både er nemme at komme til og i høj kvalitet. Det er muligt at leje boliger, som ligger ultra tæt på – og fordi solen næsten altid skinner i Florida, så er det en perfekt stat til golfspil. Mange af banerne ligger tæt på Orlando.

LEV GODT I FLORIDA

Florida ligger i USA, så du kan godt regne med, at her får du mad, som de spiser i Amerika. Du være sikker på at finde et sted, der serverer en saftig burger og en syndig milkshake. Her er kort sagt alt, hvad du kan drømme om af fast food.

Men Florida ligger også ud til vandet, så du kan nemt få både fisk og skaldyr, hummer og østers. Og så skal du ikke glemme, at de dyrker formidable appelsiner, citroner og vindruer i Florida.

Har du lyst til at shoppe, så er Orlando fyldt med outlets, hvor du kan købe kendte mærkevarer til lave priser. Men stort set overalt er det muligt at handle og shoppe, så du får ikke svært ved at finde et center eller en butik, hvor du kan ose og handle, især tøj, sko og tasker.

FAKTA OM FLORIDA

Geografi: Florida er den sydligste stat på det amerikanske fastland. Området er nærmest opdelt i to, hvor det ene mod nord er skovbeklædt og bakket, og det i syd er sumpet, vådt og fladt.

Erhverv: Turisme er en stor indtægtskilde for folk i Florida, men det dyrkes også landbrug og især appelsiner og citroner samt majs, jordbær, kartofler, bønner og sukkerør.

Økonomi: Uligheden i Florida er stor – og du vil opleve meget rige mennesker med kæmpe palæer, se folk, der lever mere almindeligt og se en del, der er direkte fattige.

Del med dine vennerFacebookTwitter