31 JULEMARKEDER DU SKAL OPLEVE I JULEN 2024
Del med dine vennerFacebookX
Julemakeder

31 JULEMARKEDER DU SKAL OPLEVE I JULEN 2024

Opsummering

Er duften af gran og smagen af brændte mandler afgørende for, om du kommer i julestemning? AnyWho har samlet en liste over de hyggeligste, smukkeste og bedste julemarkeder i Danmark, Tyskland og Sverige, som du bare MÅ opleve i. Julemarkeder på Sjælland 1. JULEMARKED PÅ KRONBORG SLOT (NORDSJÆLLAND) Spis en nybagt æbleskive og skål i […]

Er duften af gran og smagen af brændte mandler afgørende for, om du kommer i julestemning? AnyWho har samlet en liste over de hyggeligste, smukkeste og bedste julemarkeder i Danmark, Tyskland og Sverige, som du bare MÅ opleve i.

Julemarkeder på Sjælland

1. JULEMARKED PÅ KRONBORG SLOT (NORDSJÆLLAND)

Spis en nybagt æbleskive og skål i et krus dampende varm gløgg ved en af de 125 boder, der deltager i julemarkedet på Kronborg Slot. Her kan du desuden finde inspiration til juledekorationerne, klippe din egen julepynt i juleværkstederne og købe design, legetøj og lokale delikatesser.

HVOR: Kronborg 2 C, 3000 Helsingør

HVORNÅR: Lørdag og søndag i sidste weekend i november og første weekend i december fra kl. 10.00 – 17.00

HVOR MEGET: Billetten koster 50,-, og giver udover julemarkedet adgang til Eventyrteatret, de kongelige værelser, Dansesalen, kasematterne og Slotskirken. Børn under 4 år har gratis adgang.

Når jule freden falder på renæssanceslottet Kronborg, dukker Juldemanden op. Foto: kronborg.dk

2. JULETORV VED GISSELFELD KLOSTER (SYDSJÆLLAND)

Det 600 år gamle Gisselfeld Kloster på Sydsjælland er rigt på traditioner – juletraditioner især – og et af klosterets stolteste er det årlige juletorv, som afholdes de sidste to weekender i november. Her kan du spise dig mæt i kandiserede æbler og nyde duften af julen i gamle dage, som strømmer ud fra de mange boder. Børnene kan prøve en ridetur på en sød pony, og bagefter kan I sammen udvælge årets juletræ, som er dyrket i klosterets plantager, udtaler Michael.

HVOR: Gisselfeldvej 12 A, 4690 Haslev

HVORNÅR: Fra fredag til søndag den 20. – 22. og 27. – 29. november

HVOR MEGET: 60,- for voksne. Børn under 13 år har gratis adgang.

Juletorv ved Gisselfeld
Når mørket faldet på oplyses julemarkedet på Gisselfeld Kloster af fakler. Foto: gisselfeld-kloster.dk

3. TIVOLIS JULEMARKED

For 22. år i træk omdannes Tivolis plæner til et eventyrligt julelandskab, og i år er temaet lige dele Nordisk Jul og tyroler-jul. Et alpelandskab på mere end 2000 m2 med sneklædte juletræer og nordiske julegodter møder havens gæster, og i det nordiske område sidder julemanden klar i sin julestue til at modtage alle børns højeste juleønsker. Julemarkedet, som består af over 50 boder, er Københavns nok mest berømte, og tiltrak således sidste år en million mennesker i perioden op mod jul.

HVOR: Vesterbrogade 3, 1630 København

HVORNÅR: Tivoli holder åbent alle dage fra den 14. november til den 3. januar, og i samme periode kan du opleve julemarkedet.

HVOR MEGET: I entréen til Tivoli, som koster 99 kr., får du automatisk adgang til julemarkedet.

Juleboderne til Tivolis julemarked
Juleboderne i Tivoli udgør en landsby inde midt i haven. Foto: Tivoli.dk

4. CHRISTIANIAS JULEMARKED

Michael Kaa Andersen giver sit bud på en god jul: Fristadens julemarked har siden 70’erne reserveret titlen som Københavns alternative julemarked, selvom julestemningen og boderne i Den Grå Hal, hvor der sælges julemad, hjemmelavede sæber, marmelader, silketørklæder og kunst, er ganske traditionel.

HVOR: Prinsessegade, 1440 København

HVORNÅR: Hver dag fra den 9. til den 20 . december kl. 12 – 20. Sidste dag lukker julemarkedet kl. 18.

HVOR MEGET: Gratis

Christiania Julemarked
Juleboderne på Christianias hyggelig julemarked. Foto Christiania Julemarkeds Facebook side.

5. HAVESELSKABETS JULEMARKED

Julemarkedet på Frederiksberg, som afholdes af noget så fornemt som ‘Det kongelige danske Haveselskab’ – en forening af 42.000 haveejere, kaldes af foreningen selv for “Danmarks smukkeste”, og det kan der være noget om.

Haveselskabets Have er festligt pyntet med juletræer, pileflet og fakler, og Brøndsalen i haven er fyldt med boder, hvorfra der sælges julesager og kunsthåndværk. I drivhuset kan du købe årets forsyninger af juledekorationer, pyntegrønt fra haven og materialer, så du kan fremstille dine egne dekorationer. I Paradehuset er der salg af delikatesser fra Regional Madkultur Sjælland, og her finder du også Haveselskabets egen café, hvor du kan nyde godt af hjemmebag, kryddervin og kaffe.

HVOR: Haveselskabets Have, Frederiksberg Runddel

HVORNÅR: Weekenden 21. – 22. november kl. 11 – 17 begge dage.

HVOR MEGET: Gratis

Haveselskabets Julemarked
Haveselskabets Julemarked på Frederiksberg. Foto: haveselskabet.dk

Julemarkeder i Jylland

6. JULEMARKED PÅ KUNSTMUSEET TRAPHOLT

1. weekend i advent holder Trapholt et julemarked, hvor 45 af Danmarks bedste kunsthåndværkere står i boderne og sælger deres designs, som er lige til at pakke ind og lægge under juletræet. Hele weekenden fra kl. 10.00 – 17.00 er der gratis entré til både museum og julemarkedet, som foregår inde på selve museet.

I museets café kan du købe en glas bland-selv glögg og hjemmelavede æbleskiver, og for de mindste er der engleklip-aktiviteter.

HVOR: Æblehaven 23, 6000 Kolding

HVORNÅR: 1. weekend i advent, lørdag den 28. november & søndag den 29. november fra kl. 10.00 – 17.00

HVOR MEGET: Gratis

Julemarkedet Trapholt
Julemarkdet holdes på Trapholt museet. De flotte omgivelser tiltrækker mange gæster. Foto: Trapholt Facebook side

7. JULEMARKED PÅ KOLDINGHUS

På Koldings gamle kongeslot samles i december 60 boder, hvorfra der sælges et bredt udvalg af lokalt håndarbejde og håndværk, delikatesser fra trekantsområdet, julemad, julepynt, nisser, smykker og meget mere. I slottets gavebutik kan du desuden finde retro julepynt a la det, der hang på juletræerne, dengang julen var hvid.

HVOR: Koldinghus 1, 6000 Kolding

HVORNÅR: Lørdag den 5. december og søndag den 6. december fra kl. 10 – 17

HVOR MEGET: Det koster 50 kr. at besøge julemarkedet, som foregår i slotgården på Koldinghus og indenfor på slottet. Entréen er gratis for unge under 18 år. Billetten gælder begge dage og giver også adgang til den aktuelle udstilling i Ruinsalen, ‘Georg Jensen. Et eventyr i dansk sølv’.

Koldinghus julemarked
Julemarkedet på det gamle kongeslot i Kolding er stemningsfyldt som få. Foto: koldinghus.dk

8. JULEMARKED I DEN GAMLE BY

Få en dosis af julen, som den er blevet fejret i Danmark gennem århundreder. Overalt i Den Gamle By dækkes og pyntes op til dansk jul fra 1600-tallet og helt op til 1974.

Gaderne i Den Gamle By lægger brosten til det måske hyggeligste julemarked i landet, og her kan du finde varer og anderledes julegaver, som ikke fås andre steder; specialøl, spegepølse, chokolade, hjemmelavet snaps og retro legetøj, og på Husflidsmarkedet kan du supplere julegaverne med håndskårne brugsting af træ. Hvis du kan tåle mere julestemning, så garanteres den i Købmandsgården, der er indrettet efter juleklassikeren, Peters Jul.

HVOR: Den Gamle By, Viborgvej 2, 8000 Aarhus C

HVORNÅR: Der er julemarked i Den Gamle By hver dag fra den 15.november til den 23. december fra kl. 11 – 18 i hverdagene. I weekender samt sidste dag åbner markedet allerede kl. 10. Husflidsmarked foregår i samme periode, men kun onsdag til søndag.

HVOR MEGET: 135 kr. for voksne og 70 kr. for studerende. Børn kommer gratis ind.

Julemarked i Den Gamle By, Aarhus
Bagerjomfruen sælger honningkagehjerter ved julemarkedet i Den Gamle By i Aarhus. Foto: dengamleby.dk

9. JULEMARKED I AALBORG

Omtrent 35 julehytter med juledelikatesser, pynt og brugskunst udgør Aalborg City’s julemarked, som er komplet med pariserjul, juletog, julemand og drillenisse. Nyd beliggenheden på byens gamle torv, som omkranses af byens historiske bygninger, det gamle rådhus og domkirken.

HVOR: Gammeltorv, Aalborg

HVORNÅR: Alle dage fra fredag den 20. november til og med onsdag den 23. december. Julemarkedet åbner kl. 12 i hverdagene og kl. 10 i weekenderne.

HVOR MEGET: Gratis

Julemarkedet på Gammeltorv i Aalborg
Julemarkedet på Gammeltorv i Aalborg. Foto: visitaalborg.dk

10. JULEMARKED I TØNDER

Ved juletid pyntes den 736 år gamle købstad med hvad byen selv beskriver som ‘Danmarks smukkeste julebelysning’. Den indre by omkring Torvet vil igen være fyldt med små julehytter, hvorfra man kan købe lækre specialiteter, der hører julen til. I den indre by og på Torvet vil der også foregå mange forskellige aktiviteter

Julemarkedet åbning markeres med det årlige julemandsoptog gennem byen, og den 14. november kan du sågar deltage i Julemandsløbet, hvor alle løbere er klædt ud som – ja, du gættede det – julemænd.

HVOR: Torvet, 6270 Tønder

HVORNÅR: Alle dage frem til jul med start den 7. november

HVOR MEGET: Gratis

Julemarkeder på Fyn

11. H.C ANDERSEN JULEMARKED I ODENSE

Julemarked i Odense
Ved julemarkedet i Odense er der gode chancer for at rende ind i den ellers for længst afdøde nationalhelt, H.C. Andersen. Foto: H.C. Andersen Julemarkedet

Besøg den smukke gamle bydel omkring H.C. Andersens Hus i Odense, som i de to første weekender af december forvandles til et julemarked med jul som på den skattede eventyrforfatters tid. Her kan du komme i julestemning med hestevognsture, vintage karruseller og boder, hvor der sælges gløgg, æbleskiver, risengrød og andre julegodter. Overalt i det gamle kvarter myldrer det med gøglere, nisser, lirekassemænd, julesangere og berømte figurer fra H.C. Andersens eventyrunivers.

HVOR: Odense centrum / Odenses gamle bydel

HVORNÅR: Fra fredag til søndag i de to første weekender i december. Åbningstiderne varierer fra dag til dag

HVOR MEGET: Gratis

H. C. Andersen Julemarkedet i Odense
Julegodterne smager af gammeldags jul på H.C. Andersen julemarkedet i Odense. H.C. Andersen selv havde nok spenderet en daler eller to på disse kandiserede æbler. Foto: H.C. Andersen julemarkedet

12. EGESKOV SLOT JULEMARKED

Fyns største julemarked er sat i eventyrlige omgivelser på det gamle Egeskov Slot. Her finder du omkring 100 julemarkedsboder med hvad slottet selv beskriver som “udsøgte kvalitetsvarer, som spænder fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser som giver inspiration til julen og gavekøb.” Som en personlig note, var det her jeg engang købte en sauterpande til min bror, som han efterfølgende tabte ned over foden og gjorde at han måtte tilbringe en nytårsaften på skadestuen.

Inde såvel som udenfor er slottet pyntet op til at modtage de mange gæster, som kan nyde de mange levende lys og duften af gran. I boderne og slottets café, Café Jomfru Rigborg, kan du tanke op med gløgg og æbleskiver, og sangkoret sørger for musikken med julsalmer- og sange.

HVOR: Egeskov Slot, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup

HVORNÅR: Fra den 7. – 8. & 14. – 15. november fra kl. 10 – 17.

HVOR MEGET: 60 kr. for voksne. Børn fra 4 – 12 år 20 kr.

Julemarkedet på Egeskov Slot
Rammerne for et eventyrligt julemarked er sat på Egeskov Slot, som kun vælger de bedste udstillere til det store julemarked, der findes her. Foto: Egeskov.dk

Julemarkeder i Malmö

13. GOOD JULEMARKEDET

Også vores nordiske naboer kan det der med julemarkeder, som de kalder julmarknad. En togtur på tyve minutter fra København er det den økologiske og bæredygtige variant, der hitter.

På GOOD julemarkedet på Gustav Adolfs Torg i Malmö sælges bæredygtige julevarer, som enten er økologiske, fair trade, genbrugte eller lokalt producerede. Eller en lækker, bæredygtig blanding!

Selve byen er også stemningsfuld ved juletid, så driv rundt for en eftermiddag i Malmö, og nyd et glas glögg og de friske, svenske pepparkakor. I Folkets Park og Raoul Wallenberg Park er opstillet skøjtebaner, hvor du kan leje skøjter. Den første søndag i advent tændes hele byens juletræ på Stortorget, og op til jul vil der, svensk tradition tro, afholdes julekoncerter på gader og stræder i indre by.

HVOR: Gustav Adolfs Torg, Malmö.

HVORNÅR: Den 15.-16. december.

HVOR MEGET: Gratis

14. BONDENS EGET JULEMARKED

Du kan også besøge Bondens Egen Marknad, som faktisk finder sted hele året, og er et af de populæreste madmarkeder i Malmö. Alt, hvad der sælges her, er lokalt dyrket og produceret. Her er der mulighed for at hamstre økologiske julepølser og skånsk sennep til hele vinteren, og udover madvarer sælges også håndværk og skind- og uldtøj. Kender du nogen, der skal have et par hjemmestrikke sutsko i julegave?

HVOR: Drottningtorget, Malmö

HVORNÅR: Den 15. december.

HVOR MEGET: Gratis

15. JULEMARKED PÅ KATRINETORP

Traditionel svensk jul fås på den gamle, skånske storgård fra 1800-tallet, Katrinetorp, som ligger lige uden for Malmö. Her kan mor og far købe kunsthåndværk, antikviteter og blomster, imens børnene kan spise honningkager, danse om juletræet og synge med på klassiske svenske juleviser i hyggelige, traditionelle rammer. Find flere julemarkeder i og omkring Malmö på visitsweden.com.

HVOR: Katrinetorps Allé 1, 215 74 Malmö, Sverige

HVORNÅR: Den 4. til 6. december – fredag fra kl. 12-20, og lørdag/søndag fra kl. 10-20.

HVOR MEGET: Gratis

Tysklands julemarkeder

16. JULEMARKED VED RÅDHUSET I BREMEN

Enhver tysk by med respekt for sig selv har et julemarked, så Bremen har to.

Det største, og mest velkendte, foregår foran og omkring det 600 år gamle rådhus, hvor også Bremens berømte Roland-statue og Petrikirken findes. Smag på den friskbagte julestemning i form af de friskbagte peberkager og honninghjerter, som serveres her. Et glas dampende varm glühwein holder kulden på afstand, og bestiller du den mit schuss, får du et skvæt rom i.

HVORNÅR: Begge Bremens julemarkeder, markedet på Rådhuspladsen og Schlachtemarkedet, har åbent fra den 23. november til den 23. december 2019. Julemarkedet på Rådhuspladsen har åbent hver dag fra kl. 10 til 20.30, lørdag til kl. 22 og søndag fra kl. 11.

Når du nu alligevel er til julemarked i Bremen – eller en anden af de charmerende, gamle hansestæder for den sags skyld – er der masser at se og opleve af seværdigheder. Flere danske rejsebureauer arrangerer ture til Tysklands julemarkeder, og Nilles Rejser er et af dem. Det nordjyske rejsebureau arrangerer busrejser med dansk rejseleder til de fleste tyske julemarkeder og byer på denne liste.

17. SCHLACHTEMARKED I BREMEN

Et stenkast fra julemarkedet på Rådhuspladsen, ved bredden af floden Weser, ligger Bremens andet julemarked. Schlachtemarkedet, som er opkaldt efter havnekajen, det ligger på, er et historisk marked med maritim atmosfære, hvor arbejdende kunsthåndværkere klædt i middelalderdragter sælger keramik, filtklæder, jernsmederier og hånddrejede ting fra snedkeren.

HVORNÅR: Begge Bremens julemarkeder, markedet på Rådhuspladsen og Schlachtemarkedet, har åbent fra den 23. november til den 23. december 2019. Julemarkedet på Schlachte-kajen har åbent hver dag fra kl. 11 til 20.30. Lørdag og søndag har markedet åbent til kl. 22.

18. STRIEZELMARKT JULEMARKED I DRESDEN

De nordtyske byer er fulde af gamle juletraditioner, som er ligeså hyggelige, som de er opsigtsvækkende.

Hver jul siden 1730 har Dresdens bagerlaug kreeret en særlig nordtysk julekage, christstollen, på knapt 4 ton. I år bliver ingen undtagelse, og den 5. december kører årets kæmpe julekage i procession igennem byen, før den skæres for og serveres på byens største julemarked, Striezelmarkt.

På Striezelmarkt kan du købe de fineste, udskårne træting; julepynt, nøddeknækkere og de genkendelige weihnachtspyramider til levende lys. Traditionen stammer fra det bjergrige område nær Dresden, Erzgebirke, som ligger mellem Sachsen og Tjekkiet, hvor man i århundreder har dyrket træskærerkunsten.

HVORNÅR: Julemarkedet i Dresden åbner den 26. november og lukker den 24. december 2019. Alle dage i perioden har markedet åbent fra kl. 10 til kl. 21, undtagen den 24. december, hvor markedet lukker kl. 14.

19. JULEMARKED VED HAMBURG RÅDHUS

Hamburg er vært for både traditionelle såvel som meget, meget alternative julemarkeder – lige i Hamburgs ånd. Her er 4, vi synes, du skal kende.

Hamburgs suverænt største julemarked foregår ved Rådhuset.

Rådhuset, der blev forbigået af bombardementet under 2. verdenskrig, er en smuk bygningen fra 1800-tallet og et godt eksempel på, hvordan Hamburg så ud før krigen.

På Hamburgs turistkontors hjemmeside kan du se en kalender med åbningstider på de mange julemarkeder i Hamburg.

20. HAMBURG GÅSEMARKED

Midt i Hamburgs gamle by ligger gänsemarkt, eller gåsemarkedet, som det hedder på dansk. Markedet er et af Hamburgs ældste og hyggeligste, og ligger i forlængelse af kvarterets mange gode cafeer og mærkevarebutikker.

21. JULEMARKED PÅ BERGEDORF SLOT, HAMBURG

Hamburgs ældste julemarked foregår ved slottet i Bergedorf, en forstad knapt ti minutter med S-tog fra Hamburg centrum. Når faklerne tændes og oplyser slotsdammen er det usædvanligt stemningsfyldt.

22. JULEMARKEDET I ALTONA, HAMBURG

Bydelen Altona var helt indtil 1800-tallet under dansk kongedømme, og de smukke, gamle huse fra dengang står endnu. Det er sjovt at tænke på, når man besøger julemarkedet.

23. KULTURBRAUEREI I PRINTZLAUERBERG, BERLIN

Der er over 80 forskellige julemarkeder i Berlin i perioden mellem november og januar. Blandt vores favoritter er julemarkedet i Printzlauerberg’s nedlagte bryggeri, Kulturbrauerei.

Den gamle bryggerigård er scene for et årligt tilbagevendende julemarked, som har skandinavisk tema. Her serverer boderne julespecialiteter fra blandt andet Norge, Sverige og Finland.

24. JULEMARKEDET PÅ CHARLOTTENBURGSLOTTET, BERLIN

Charlottenburgslottet danner baggrund for dette hyggelige julemarked i det gamle Vestberlin. På slotspladsen er 250 træ-pavilloner opstillet, som sælger alt i håndværk fra håndlavede smykker til silketørklæder og velduftende sæber. Når solen går ned oplyses slottet i forskellige farver. På udvalgte dage spiller et orkester tysk julemusik.

25. JULEMARKEDET PÅ ALEXANDERPLATZ, BERLIN

På den centrale Alexanderplatz findes det klassiske, spraglede berlinerjulemarked, som mest af alt minder om et stort loppemarked, hvor der tilfældigvis også serveres dampende varm glühwein.

26. JULEMARKEDET I SPANDAU, BERLIN

Spandau julemarked ligger i bydelen Spandaus gamle bykerne, og med kirken og de gamle bygninger som baggrund er det et af Berlins hyggeligste. Tag S-toget fra Alexanderplatz til Spandau Station, hvor julemarkedet begynder. Ved første øjekast ligner det et tivoli, men fortsætter du om bag rådhuset bliver det hyggeligt og klassisk.

27. JULEMARKEDET PÅ GENDARMENMARCHT

Gendarmenmarchts ulemarked kendes for sit kunsthåndværk, som er af en lidt bedre kvalitet end mange andre steder. Her kan du også købe hjemmelavede chokolader og alverdens lækkerier. Entré koster én euro, som går til velgørende formål.

28. JULEMARKEDER I HARZEN

Selvom man bor på et bjerg, kan man sagtens holde julemarkeder af samme kaliber som i Berlin og Hamburg – det lader i hvert fald til at være holdningen i bjergbyen Goslar i Harzen. Ægte juletræer, som dufter af gran og skov, hentes ind på julemarkedet i denne gamle mineby, som udsmykkes med guirlander og lys nok til at drive vintermørket på flugt. Her sælges fint træskærerarbejde, hånddyppede lys og hjemmestrik, og madboderne byder på masser af nordtyske specialiteter. Varm dig på den regionale specialitet, ærtesuppe med pølser, som serveres fra store kedler.

HVORNÅR: Julemarkedet i Goslar afholdes fra den 25. november til den 30. december. Mandag til lørdag fra kl. 10 til 20, og søndag fra kl. 11 til 20.

29. JULEMARKEDER I LÜBECK

Når vi nærmer os november, valfarter folk fra hele Tyskland og Skandinavien til Lübeck for at få en dosis af den helt særlige julestemning, der kan opleves på julemarkederne i Lübecks hyggelige, krogede gader. Traditionen med julemarkederne er startet i Nordtyskland, og i Lübeck kan den spores tilbage til byens oprindelse som velhavende hansestad.

I Lübecks snævre gader, som ved juletid er pyntet med lys og guirlander, ligger kirkerne, byporten og rådhuset fra 1200-tallet tæt. De historiske facader danner en stemningsfuld ramme om den klassiske jul, som Lübecks befolkning mestrer til punkt og prikke. For eksempel blev den søde julespise over dem alle, nemlig marcipanen, opfundet i Lübeck. I hvert fald ifølge lübeckerne selv. Den i dag berømte Lübecker Marcipan kan du smage i mange varianter på byens julemarkeder og i Niedereggers marcipansalon fra 1806 på gågaden Breite Strasse, hvor også byens berømte julemarked finder sted.

HVORNÅR: Julemarkedet i gågaden og på Rådhuspladsen finder sted fra den 23. november til den 30. december 2019.

30. JULEMARKED I KIEL

Har du altid gerne ville besøge et maritimt julemarked? Muligvis ikke, men i Kiel har du altså chancen. Havnebyen med de mange kanaler er vært for et stort julemarked, som finder sted på Holstenstrasse og på Alter Markt, hvor traditionelle boder med glühwein, tyske juledelikatesser og håndværk er opstillet. På Rådhuspladsen kan du tilmed øve dine piruetter på den 750 m² store , overdækkede skøjtebane, hvor du kan leje skøjter.

HVORNÅR: Fra den 23. november til den 23. december 2019. Mandag til lørdag fra kl. 10 til 21, og søndag fra kl. 11 til 20. Skøjtebanen er åben i perioden 21. november 2019 til 8. januar 2016.

31. JULEMARKED I FLENSBORG

Et af Tysklands hyggeligste julemarkeder er kun et hop over grænsen væk. Her kan du opleve sammensmeltningen af danske og tyske juletraditioner på Flensburgs julemarked og samtidig gøre juleindkøbende billigt i Flensburgs grænsehandler.

Spadser langs Rote Strasse og mæsk dig i brændte mandler og kandiserede æbler fra boderne, som er opstillet her. Her finder du også det historiske distelleri, Wein- und Rumhaus Braasch, hvis berømte Braasch-punch kan købes på julemarkedet sammen med den mere traditionelle glühwein.

HVORNÅR: Flensborg forretninger har ikke søndagsåbent, men det har julemarkedet, som holder åbent alle dage i perioden fra den 26. november til den 31. december. Søndag har julemarkedet åbent fra 11.00 til 20.00, og mandag til lørdag fra 10.00 til 22.00.

Del med dine vennerFacebookX
Deltag i debatten